خوب ترین ها

یک وبگاه که هرآنچه شما خواهانید را داراست. خوب ترین ها یک مجله اینترنتی شمال بهترین مطالب درباره مدل مانتو، خورشت ها، ترشی ها و... است که شما می توانید از خواندن شان لذت ببرید.

  • ۰
  • ۰

ترشی لیته

طرز تهیه ترشی لیته - آموزش درست کردن ترشی لیته - آموزش موجو در وبسایت آریامن

امروز کنار شما عزیزان هستیم با آموزش درست کردن و طرز تهیه ترشی لیته. این ترشی، یعنی ترشی لیته یکی از خوشمزه و پرطرفدار ترین ترشی های موجود در بین ایرانیان است.



مواد لازم

بادمجان: ۵ عدد

هویج: ۲ عدد

خیار: ۳ عدد

سیر: ۱۰ حبه

فلفل سبز قلمی: ۵ عدد

سیاه دانه: نصف قاشق

سبزی ترشی: به میزان دلخواه

سرکه: به میزان لازم

زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم

 

طرز تهیه

خیار و خویج را بعد از شستن خرد کنید. سیرها را پوست کنده و رنده کنید. بادمجان را کباب کنید یا با سرکه بجوشانید و در آبکش قرار دهید تا آب آن گرفته شود. می توانید همه مواد را با مخلوط کن، خوب ریز کنید و با هم مخلوط کنید. سبزی، نمک، سیاهدانه و زردچوبه را نیز اضافه کرده و در ظرف ترشی بریزید و روی آن را سرکه بریزید.

آشپـزی گیلار

به همین سادگی! 

امیدواریم این ترشی لیته خوشمزه موردپسند شما واقع شده باشد.

اگر سوالی در این باره دارید، می توانید در قسمت نظرات بپرسید تا کارشناسان ما در سایت آریامن به سوال شما پاسخ دهند.

  • ۹۶/۰۶/۲۶
  • علی یعقوبی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی