امروز در بخش انواع کوفته با شما هستیم با آموزش تهیه کوفته تبریزی خوشمزه و مجلسی. امیدواریم از این مطلب استفاده و لذت لازم را ببرید. چیزی که کوفته تبریزی را متمایز میکند، طرز تهیه و مواد به کار رفته در آن است.
مواد لازم
برنج: ۳ قاشق
گوشت چرخ شده: ۴۵۰ گرم
لپه: ۳ قاشق
نمک و ادویه: به میزان لازم
پیاز: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق
زعفران:۱ قاشق
تخم مرغ: ۱ عدد خام – ۲ عدد پخته
سبزی معطر: ۱۰۰ گرم
طرز تهیه
ابتدا یک عدد پیاز را خرد کنید و با روغن تفت دهید و مقداری نمک، ادویه، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید و نیز، زعفران را با ۴ لیوان آب جوشیده، به پیاز بیفزایید و حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تا به جوش بیاید.
در ظرفی دیگر گوشت چره شده و برنج و لپه (اگر مایل باشید می توانید برنج و لپه را بپزید و چرخ کنید) در غیر این صورت از شب قبل خیس کرده و با گوشت، سبزی معطر خرد شده و تخم مرغ مخلوط کنید و خوب ورز دهید؛ مقداری از آن را بردارید و وسط آن را تخم مرغ پخته ریخته و خوب به صورت کوفته درآورید و در آب در حال جوش بریزید. نیازی نیست که درب ظرف را ببندید, بعد از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه حرارت را ملایم کنید و درب ظرف را ببندید و زمان دهید تا کوفته ها بپزند.
آشپزی گیلار، نوشته فضه قربانی
تمام شد. نوش جان!
شما می توانید تجربیات و سوال های خود را درباره کوفته تبریزی در بخش نظرات این صفحه درج کنید.
- ۹۶/۰۷/۱۴