خورش بامیه ایرانی, خورشت بامیه خوشمزه, خورشت بامیه مجلسی, طرز تهیه خورشت بامیه, خورشت بامیه با گوشت
سلام خدمت شما دوستان و یاوران همیشگی وبسایت آریامن!
شما در این صفحه می توانید طرز تهیه خورشت بامیه را مطالعه بفرمایید و در خانه برای خودتان درست کنید. مطمئنم از طعم خوشمزه اش لذت خواهید برد و مثل من شیفته اش خواهید شد! خوب بریم سر اصل مطلب.
مواد لازم
بامیه: نیم کیلو
گوشت: ۲۵۰ گرم
سیب زمینی: ۲ عدد
گوجه فرنگی: ۳ عدد
پیاز: ۲ عدد
رب گوجه: ۲ قاشق
آبلیمو: ۲ قاشق
نمک و ادویه: به میزان لازم
طرز تهیه
گوشت را با پیاز، ادویه و زردچوبه همراه مقداری روغن تفت دهید و گوشت را سرخ کنید. گوجه فرنگی را رنده کرده و به همراه رب گوجه و ادویه به گوشت اضافه کنید وقتی کمی تفت خوردند ۲ لیوان آب به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد. بامیه را شسته و کلاهک آن را گرفته و با آب و نمک جداگانه روی حرارت قرار دهید. سیب زمینی را خرد کرده و به گوشت اضافه کنید. وقتی گوشت نرم شد، بامیه نرم شده را در ۱۵ دقیقه آخر به گوشت اضافه کنید و زمان دهید تا خورش با حرارت ملایم جا بیفتدو در پایان آبلیمو را به خورش اضافه کنید.
نوش جان.
آشپزی گیلار
- ۹۶/۰۷/۰۲