خوب ترین ها

یک وبگاه که هرآنچه شما خواهانید را داراست. خوب ترین ها یک مجله اینترنتی شمال بهترین مطالب درباره مدل مانتو، خورشت ها، ترشی ها و... است که شما می توانید از خواندن شان لذت ببرید.

  • ۰
  • ۰

خورش بادمجان

خورشت بادمجان

این خورشت جزو خوشمزه ترین و دوست داشتنی ترین غذاهای ایرانی به شمار می رود. ما در اینجا قصد داریم تا طرز تهیه خورشت بادمجان را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم

بادمجان: ۶ عدد

پیاز: ۲ عدد

رب گوجه:۲ قاشق

گشنیز تازه: ۲۰۰ گرم

فلفل سبز تند: ۳ عدد

سیر رنده شده: ۱ قاشق غذاخوری

گوشت چرخ کرده: نیم کیلو

زنجبیل: ۱ قاشق چای خوری

نمک و زردچوبه و فلفل: به میزان لازم

 

طرز تهیه

ابتدا بادمجان را پوست کنده، حلقه کنید و نمک بزنید و در روغن سرخ کنید. پیاز را خرد کرده و به همراه سیر در روغن سرخ کنید. زنجبیل و زردچوبه را اضافه کنید. گوشت را نیز اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد از ۴ دقیقه رب را اضافه کنید و تفت دهید. فلفل سبز و گشنیز را رنده کرده و نمک و فلفل را بریزید حرارت را کم کنید. کف قابلمه ای را بادمجان چیده و روی آن را مایه گوشت بریزید و دوباره روی آن بادمجان و به همین صورت لایه به لایه تا مواد تمام شودو قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته تا خورشت جا بیفتد.

آشپزی گیلار

  • ۹۶/۰۶/۲۶
  • علی یعقوبی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی